Onze mensen

IMG 2200

We hebben een fris, dynamisch en nuchter team met veel positieve energie en een tikkeltje eigenwijsheid. Met z’n allen bezitten we een mooie mix aan vaardigheden, ervaring en een frisse blik. We hebben talent in huis dat oprecht nieuwsgierig is. Nieuwsgierig naar onze klanten: wat ze doen, waarom ze dat doen en vooral hoe ze dat doen. Talent dat ontwapenend is, de vloer op wil, niet bang is om de handen vies te maken en met de poten in de klei staat. Om samen met de klant tot de kern te komen van de organisatie en ze te helpen bij hun vraagstuk.

We komen van verschillende achtergronden, maar wat we allemaal gemeen hebben? Oog voor de mens. Samen gaan we de uitdaging aan. Door te luisteren, door mee te doen en samen met je mee te gaan in de volgende stappen.

NESQ logo orange RGB Beeldmerk

Logo


Ons logo bestaat uit twee vormen: rond en vierkant. Rond staat voor de factor mens. Die zien we als rond en organisch, en staat centraal in onze aanpak. Vierkant vertegenwoordigt het proces. Vierkant omdat je grip en voorspelbaarheid krijgt. We zorgen ervoor dat zaken helder en duidelijk zijn.

Deze twee vormen kunnen niet zonder elkaar en die verbinding zie je in ons logo. De ronde vorm staat centraal aan de binnenkant en het vierkante proces zie je daaromheen. Ook staat ons logo iets uit het lood. Een manier om onze dynamiek weer te geven. We zorgen tenslotte voor een positieve wervelstorm bij en met onze klanten!