Wij zijn NESQ

IMG 2200

Wij zijn nuchtere doorpakkers en staan met onze ‘poten in de klei.’ Geen logge, complexe en lange programma’s maar hands-on, aan de slag met de mensen op vloer. Daar waar het gebeurt. Wij geloven erin dat wanneer we samen ontwikkelen we samen tot de beste resultaten komen. Samen creëren we een blijvende duurzame verandering.

We hebben ruime ervaring in de maak- en voedingsmiddelenindustrie, zorg en uitvoerend overheid. We (her)kennen de thema’s en spreken de taal van de vloer.

We werken met een aanpak waarbij we in kleine stappen zorgen voor directe impact, onze “Run aanpak”. Dit geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat de eigen mensen enthousiast worden om door te bouwen.

Ondernemend, een tikkie eigenwijs maar altijd met de focus op hoe het wel kan.

NESQ logo orange RGB Beeldmerk

Onze visie op rond en vierkant


Rond en vierkant zijn twee vormen die bij ons centraal staan. Rond vertegenwoordigt de factor mens in onze aanpak; organisch. Vierkant vertegenwoordigt het proces; grip en voorspelbaarheid. Een duidelijke visuele invulling van onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat zaken helder en duidelijk zijn. De mens staat bij ons centraal, het proces daaromheen. Dit zie je ook terug in ons logo. En wellicht denk je wel; het logo staat scheef. Dat klopt! Bewust uit het lood. We zijn anders dan anderen en zorgen tenslotte voor een positieve wervelstorm bij en met onze klanten.

Onze mensen


NESQ beschikt over een enthousiaste club mensen met oprechte interesse, aanstekelijke positieve energie en doortastend vermogen.

Met elkaar bezitten we een mooie mix aan vaardigheden, ervaring en een frisse blik. We hebben talent in huis dat oprecht nieuwsgierig is. Nieuwsgierig naar onze klanten: wat ze doen, waarom ze dat doen en vooral hoe ze dat doen. Talent dat ontwapenend is, de vloer op wil, niet bang is om de handen vies te maken en met de poten in de klei staat. Om samen met de klant tot de kern te komen van de organisatie en ze te helpen bij hun vraagstuk.

We komen van verschillende achtergronden, maar wat we allemaal gemeen hebben? Oog voor de mens. Samen gaan we de uitdaging aan. Door te luisteren, door mee te doen en samen met je mee te gaan in de volgende stappen.

Wij stellen ons graag aan jullie voor!