Onze aanpak

2023 09 NESQ VDL 13

Je bent op zoek naar een vernieuwd perspectief. De organisatie met andere ogen bekijken. Groei of verandering doorzetten. Maar hoe pak je zoiets abstracts aan?

Het proces

Haak ons aan en we gaan eerst met je in gesprek. We zijn oprecht geïnteresseerd: waarom zitten we hier? Wat is de dynamiek in de organisatie en wat is het doel? Als je wilt groeien, wat moet je dan doen? Is er bijvoorbeeld een onboardingtraject nodig? Moet er een werkplektraining komen? We kunnen samen werken aan verbeterstappen, slaan een standaardisatie slag, zorgen voor de operationele standaard, zorgen voor kennisborging- en overdracht en trainen met impact.

Samen met je mensen ontwikkelen we oplossingen waarmee zij maximaal kunnen bijdragen aan de groei van de organisatie. Hiermee gaan we niet voorbij aan zorgen, pijnen en onzekerheden. Ontwikkelen en organiseren doen we samen. En we doen wat nodig is om tot jouw doelen te komen. Het moment dat we met elkaar aan de slag gaan kijken we altijd naar de thema' s: veiligheid, kwaliteit en output.

2023 09 NESQ HAN 03

Onze aanpak in vier stappen

  • Ontdekken

We brengen samen in kaart hoe de organisatie eruitziet, waar die naartoe gaat en wat ervoor nodig is. Dit doen we door in gesprek te gaan met medewerkers, de werkschoenen aan te trekken en de vloer op te gaan. Hoe werken jullie? Welke taken zijn er? Wat doen jullie? Welke dynamiek is er? Wie bezit welke vaardigheden? Alleen zo krijgen we zicht op de gehele organisatie.

  • Organiseren

We hebben alle informatie opgehaald uit gesprekken en op de vloer. Wat hebben jij en je mensen nodig en hoe draagt dit bij aan de doelen? Ons doel: een team dat met elkaar samenwerkt en gebruik maakt van elkaars competenties. Waar nodig ontwikkelen en trainen wij de mensen. Om zo samen tot het beste en meest duurzame resultaat te komen.

  • Ontwikkelen

Samen ontwikkelen we een aanpak met impact. We zorgen dat dit geïmplementeerd wordt in de organisatie. Een standaardisatie die helemaal doorgetrokken wordt. Staat het eenmaal? Dan nemen jullie de regie weer over en ondersteunen we waar nodig.

  • Onderhouden

Samen gaan we voor succes op lange termijn. Wij helpen je op weg, zodat je daarna zelf verder kan ontwikkelen. Het traject naar groei of verandering zetten we samen zodanig op, dat het onderdeel wordt van de nieuwe ‘way of working’. Jullie maken het helemaal eigen. Zo creëren we een blijvende duurzame verandering.

NESQ HANZEHOGESCHOOL

Heb je vragen over onze aanpak? Die beantwoorden we natuurlijk graag voor je! Schroom niet om contact met ons op te nemen. Hier vind je de gegevens.